App Matkailu
18.3.2022

Kainuu

Lake Resort Paljakka
App Matkailu

Luksusta Lomaasi

Lake Resort Paljakan uudet, modernit ja valoisat maisemamökit sijaitsevat järven rannalla aivan Paljakan matkailukeskuksen ytimessä ja tarjoavat unohtumattoman majoituselämyksen.


Hiihtoladut, kelkkareitit, laskettelukeskus ja muut aktiviteetit sijaitsevat aivan lähelläsi. Aamun aloitat tasokkaalla aamupalalla ja huoneiston lasiseinien tarjoamalla upealla näköalalla. Päivän päätteeksi voit rentoutua maisemamökkisi poreammeessa ja saunan lämmössä myös talvella.

Majoitus

Maisemamökin kahdesta lasiseiniästä avautuu näkymät järvelle, ympäröivään metsään ja taivaalle. Pilvettöminä talviöinä ihailet tähtitaivasta ja kesäöinä keskiyön aurinkoa. Syksyn ja talven pimeinä öinä on mahdollista nähdä myös taivaalla tanssivat revontulet.

Jokaisessa mökissä on vuodepaikat kahdelle aikuiselle (parivuode) ja 1-2 lapselle

(lisävuode), keittiö, suihku, sauna sekä ulkoporeallas joka on käytössä myös talvella.


Talviaktiviteetit

Moottorikelkkailu

Lähde järjestetylle safarille tai vuokraa moottorikelkka omaan käyttöösi ja nauti Paljakan ja lähialueiden lumoavasta talven ihmemaasta vauhdikkaalla tavalla. Voit valita sopivan menopelin retkikelkkojen, sporttikelkkojen tai lapsille suunnattujen lastenkelkkojen väliltä.


e-fatbike

Paljakan talvessa sähköfatbike on oiva kulkuneuvo, jolla koet upean luonnon mukavasti ja kevyesti liikkuen korkeuseroista huolimatta. Talvisin fatbikellä voit pyöräillä niille suunnatuilla poluilla.


Hiihto

Paljakan hiihtoladut ovat monipuoliset ja mainiossa kunnossa koko talvikauden ajan.


Laskettelu

Paljakassa sijaitsevat kainuun pisimmät, korkeimmat ja lumisimmat rinteet. Laskettelurinteet tarjoavat elämyksiä kaiken tasoisille laskettelijoille. Paljakassa on erittäin helppoja (vihreitä), helppoja (sinisiä), keskivaikeita (punaisia) ja erittäin vaikeita (mustia) rinteitä. Pisin rinne on jopa 1340 m pitkä.


Pilkkiminen

Paljakassa voit pilkkiä mm. Lake Resortin vieressä sijaitsevan järven jäällä, ympäristön muilla järvillä ja Paljakan Kalastuspuistossa. Erikoisuutemme on Kalastuspuiston Forellibaari, siellä pilkit mukavasti retkinojatuolissa istuen!


Kävelyreitit ja nähtävyydet

Lähde ulos kävellen ja koe Paljakan ja lähialueiden luonto. Talviaikaan huolletut ulkoilureitit lähtevät aivan Lake Resortin läheisyydestä ja ovat oiva tapa tutustua talviseen Paljakkaan.


Lake Resort Paljakka

Hoikanvaarantie, 89140 KOTILA

Click and call +358447486667

lakeresort@paljakka.fi

www

lakeresortpaljakka.fi/en/

App Matkailu
Jaa tämä artikkeli
App Matkailu

App Matkailu

Tervetuloa kotimaanmatkailu "Tutustu Suomeen"

App Matkailu Tv-Digilehti-Uutiskirje

sivuille.

App Matkailu Appmatkailu.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

Appmatkailu.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2022©App Matkailu. Kaikki oikeudet pidätetään.