App Matkailu
20.4.2022

Kainuu

Lake Resort Paljakka
App Matkailu

Luksusta Lomaasi

Lake Resort Paljakan uudet, modernit ja valoisat maisemamökit sijaitsevat järven rannalla aivan Paljakan matkailukeskuksen ytimessä ja tarjoavat unohtumattoman majoituselämyksen.


E-fatbike

Paljakan vaaramaisesissa sähköfatbike on oiva kulkuneuvo, jolla koet upean luonnon mukavasti ja kevyesti liikkuen korkeuseroista huolimatta.
Polje vaaran päälle nauttimaan maisemista tai ajele helppoja lähialueen reittejä tai kyläteitä keskellä kainuulaista vaaramaisemaa.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta


Mönkijät

Vuokrattavana kaksi rekisteröityä mönkijää retkeilykäyttöön. Mönkijöillä teet mukavia retkiä lähialueella. Hienoja kylä- ja metsäteitä, joita ajelee vaikka useampanakin päivänä.  Vaihoehtona myös lyhyempi retki Paljakan kierroksella, jossa matkan varrella mahdollisuus tulistella ja nauttia matkaeväitä.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta


Vesijetit

Kaksi kappaletta seadoo spark vesijettejä valmiina vuokrattavaksi niin lyhyelle kuin pidemmällekkin retkelle.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta


sup-laudat

Lake Resortin läheisyydessä oleva järvi ja purouomat tarjoavat mukavat puitteet suppailuun. Sup-retkeily Louhenjoella tarjoaa mukavan melontaelämyksen hiljaa juoksevassa vesistössä.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta


Minigolf

Pelaa minigolffia Villas kesäravintolan pihapiirissä. Minigolf kenttä avoinna ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta


Kanootit

Jos vesistöistä haluaa nauttia muutenkin kuin rannalta käsin, voit lähteä melomaan esimerkiksi Paljakan Kalastuspuistosta kohti Uvajärveä lähtevää Louhenjokea pitkin.


Kalastus

Paljakasta löytyy useita kohteita, joissa voit kalastaa. Puroja, koskia ja järviä. Kokeile kalastusta hiekkasärkällä tai erämaajärvellä vaaran päällä. Hyvä kohde kalastuspäivään on myös keskellä matkailualuetta sijaitseva Kalastuspuisto.


Kävelyreitit ja nähtävyydet

Lähde ulos kävellen ja koe Paljakan ja lähialueiden luonto. Talviaikaan huolletut ulkoilureitit lähtevät aivan Lake Resortin läheisyydestä ja ovat oiva tapa tutustua talviseen Paljakkaan.


Lake Resort Paljakka

Hoikanvaarantie, 89140 KOTILA

Click and call +358447486667

lakeresort@paljakka.fi

www

lakeresortpaljakka.fi/

App Matkailu
Jaa tämä artikkeli
App Matkailu

App Matkailu

Tervetuloa kotimaanmatkailu "Tutustu Suomeen"

App Matkailu Tv-Digilehti-Uutiskirje

sivuille.

App Matkailu Appmatkailu.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

Appmatkailu.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2022©App Matkailu. Kaikki oikeudet pidätetään.